Jdi na obsah Jdi na menu
 

AKCE: KAPR

 Vážení přátelé,

je to sice zcela nepochopitelné, ale my tu akci Kapr pořádáme ZASE! a zase 24.12.!!!! Velkou úlohu v této repetetivnosti má samozřejme pomalu se vytrácející paměť.

Přestože už si definitivně nepamatujeme, kde všude akce Kapr od raných, divokých 90. let proběhla, víme naprosto jistě, že na Pražském hradě jsme ještě nebyli.

A to je právě jedinečná příležitost, jak maximalizovat společenský (ale také hmotný...) dopad naší akce na co nejširší, vánočně naladěnou populaci.

Je možné, že je to naše poslední Akce, protože bude soudně zakázaná. Je také možné, že Štědrovečerní večeři prožijeme jinde a jinak, než jsme zvyklí. Ale my to riziko přijímáme, těšíme se na něj, a v totéž doufáme i u vás, našich věrných.

 

Klára a Martina

 

 

 

Detaily:

 

Sraz: 11,40 hod u pánů z Hradní Stráže před Hradem ze strany Hradčanského nám. Kdo stihne aspoň jednoho z nich rozesmát, než se sejdeme všichni, obdrží speciální vánoční bonus.

 

Propriety:

Kromě již povinného vlastnoručně napečeného či vlastnoručně zakoupeného cukroví a nápojových dobrot (svařák, punč, grog apod.) budeme pro náš letošní pečlivě připravený program potřebovat:

- Nádoby s : Voda obyčejná, sladká či slaná, z kohoutku či zakoupená,bez příchutě. Nádoby co největší, ideálně kanystry s co největším objemem. Bez potisku. Minimální dávka je 2 litry / osoba, včetně dětí ( i nenarozených ). V nejhorším přijímáme i PET lahve, opět nejlépe bez potisku.

- Plovoucí svíčky

- Gumové a plastové hračky do vody, nejlépe s vánoční tematikou.

- Děti mohou mit nafukovací rukávky či plavací kruhy. Uvítáme již nafouklé madračky, plavací nafukovací bary, velké nafouklé příšery apod.